Vi säljer solskydd, markiser, rullgardiner och persienner för utomhusbruk. Vi finns nära dig i Linköping, Östergötland

Vi säljer solskydd, persienner, rullgardiner lamellgardiner för inomhusbruk i Linköping och Norrköping. Nära dig i hela östergötland!

MARKISER, PERSIENNER & RULLGARDINER.
SOLSKYDD HOS CITY-KEJ.

VI KAN SOLSKYDD FÖR BÅDE UTOMHUS- & INOMHUSBRUK.

Inred med ljus och skugga! Behöver du solskydd hemma eller på jobbet så kan vi hjälpa dig. Persienner silar ljus, markiser dämpar det. Jalusier, persienner och markiser skapar lugn, skugga, intensitet och kontraster. Skapa och frigör kraften i ljuset. Du beställer solskyddet och vi gör jobbet. Slå oss en signal för ett besök så mäter vi och ger ett förslag. Sedan anpassar och installerar våra servicetekniker ditt solskydd på ett fackmannamässigt sätt.

City-Kej säljer, monterar och servar marknadesn bästa markiser, persienner, rullgardiner och andra skyddslösningar för både hem, företag och offentlig miljö. Vi hjälper dig med allt från den enkla rullgardinen i hemmet till större skräddarsydda lösningar för företag. Välkommen till City-Kej i Linköping & Norrköping med omnejd!
 

annaons citykej

Aktuellt

 • Öppettider i Påsk

  Torsdag 9/4 (Skärtorsdagen) stänger butiken i Linköping kl.16 och öppnar åter tisdag 14/4 kl. 10.00, vi på City-Kej Produkter önskar en trevlig Påsk!

  Läs mer ...

 • Nu kör vi lördagsöppet i Linköping!

  Välkommen till butiken i Linköping även på lördagar, öppettider kl 10-13.

  Läs mer ...

 • JUST NU. Köp en fjärrstyrd terrassmarkis & få en vindvakt på köpet!*

  STARTA SOMMAREN REDAN NU! Köp en fjärrstyrd terrassmarkis från StyRa® och få en vindvakt från Somfy värd 1 500 kr på köpet. Vindvakten känner av när det blåser för mycket och kör automatiskt in din markis åt dig. Perfekt under den oförutsägbara...

  Läs mer ...

 • Ta hand om dina markiser och solskydd

  Nu är snart våren här och det är hög tid att ta hand om dina solskydd. Vi hjälper dig med service av markiser, byte av slitna vävar och reparation av trasiga persinenner!

  Läs mer ...

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram

Ett urval av våra leverantörer av solskydd, markiser, rullgardiner och persienner.

luxaflex persienner och solskyddhunterdouglas solskydd, markisser och persienner för inom och utomhus bruksandatex textilier för solskydd och markiserdickson textilier för solskydd och markisersomfy tillbehör till markiser och persienenner   styra solskydd och markiser

City Kej är medlem i Svenska Solskyddsförbundet.
Medlem i Svenska Solskyddsförbundet