Din leverantör av solskydd.
Östergötland - Linköping - Norrköping

Solskydd och Persienner för inomhusbruk

Vi kan solskydd! Med vårt breda sortiment av solskydd för inomhusbruk, rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, persienner och markiser för fönster, terrasser och restauranger löser vi de flesta behov. Alla produkter anpassas till varje kund. Med ett mycket stort urval av textil och strukturer finns det något för alla smaker.

Vi hjälper dig hitta rätt solskydd för inomhusbruk!

Vi har lång erfarenhet av solskydd för inmiljöer. Tveka inte att höra av dig till oss idag.

Kontakta oss, så hjälper vi dig!

mellanglaspersinenn

Persienner

Persiennen är en verklig klassiker som både gör jobbet som effektiv solavskärmare såväl som tidlös inredningsdetalj i ditt hem.

fri plisse

Duette & Plisségardiner

De strama och eleganta linjerna på en plisségardin blir aldrig omoderna tack vare spännande mönster, vackra vävar och slående färger. Plisségardiner är inte bara snygga, utan även mångsidiga – de passar fönster i alla storlekar och former.

lamellgardin

Lamellgardiner

Flexibla lameller ger dig möjligheten att reglera hur mycket du vill avskärma, men de ger dig också en mer textil känsla i rummet. Vinkla upp lamellerna om du vill ha mer ljusinsläpp och tvärtom om du vill skärma av helt. Lamellerna går också att föra till sidan för att öppna upp fönster eller dörr helt.

rb500

Rullgardiner

Vi har ett stort och brett sortiment rullgardiner i olika färger och transparens. Oavsett om du är på jakt efter en mörkläggande rullgardin eller en rullgardin som skärmar av direkt insyn samtidigt som du fortsatt behåller dagsljuset i rummet, hittar du garanterat snabbt en favorit! Välj bland svarta rullgardiner, vita rullgardiner eller mer färgglada rullgardiner i olika storlekar.

insekt

Insektsnät

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram