Din leverantör av solskydd.
Östergötland - Linköping - Norrköping

Lamellgardin

Inredningsdetalj för stora fönster

StyRa® Lamellgardiner är nummer ett när du vill solskydda stora glasytor invändigt. Funkar även bäst i lutande fönster och finns i massor av färger och mönster som kan göra dem till en läcker inredningsdetalj. Gardinen är dessutom barnsäker tack vare dragstav som reglage, istället för loopade linor.

StyRa® Lamellgardin funkar lika bra i hemmet som på kontoret eller i offentliga miljöer. Det är den absolut bästa produkten att sätta i stora fönster som t.ex. inglasade altaner eller lutande nockfönster. 
Lamellgardinen kan fås i många olika färger och mönster, den blir därför lika mycket en inredningsdetalj som ett solskydd.

Välj dragstav som reglage och gardinen blir barnsäker utan några loopade linor eller annat som hänger och kan vara farligt för barn.

StyRas Favoritfördelar

  • Optimal för lutande fönster
  • Täcker stora ytor
  • Möjlighet till insticksfärger

Storlekar

Maxbredd: 7000 mm
Maxhöjd: 4000 mm

Manövrering

Vår Lamellgardin levereras med dragstav i de utföranden det är möjligt om inget annat önskas. Du öppnar, stänger och vinklar gardinen med en dragstav. Dragstaven gör att gardinen är barnsäker utan några löshängande linor som barn kan skada sig på.

Alternativa reglage är lina & kedja samt motordrift för styrning med fjärrkontroll eller tryckknappar.

Färg & form

Det finns en stor mängd olika färger på väven. Många vävar finns i 2 olika lamellbredder, 89mm eller 127mm breda lameller. Hos oss finns alltid möjligheten att välja olika färger i en och samma Lamellgardin. Detta för att kunna matcha inredning, kunna byta inför jul, påsk eller andra säsonger/högtider.

Modeller

StyRa® Lamellgardin finns i 3 olika utföranden. Standard, mittdelning och lutande. 
Vid standard så samlas lamellpaketet på en sida när man öppnar gardinen, vid mittdelning så går de åt båda hållen (endast lina & kedja kan användas). En lutande Lamellgardin används i lutande fönster.

Lamellpaket

Man kan välja att ha lamellerna antingen på höger eller vänster sida. En annan möjlighet är att ha lamellpaketet uppdelat så att hälften går på varje sida.

Vid tvätt av fönster är det väldigt lätt att flytta iväg hela lamellpaketet så att man kan komma åt.

Produktblad

pdfStyRa® Lamellgardin

 

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram