Skip to main content

Färgsätt din vardag

Solskydd inne

Att måla om väggarna i ett rum är för dem flesta ett väldigt stort steg att ta. Speciellt om det är någon annan färg än de klassiska vita och gråa man går och funderar på. Men som tur är kan man färgsätta vardagen och rummen där hemma utan att behöva måla om sina väggar.  Med inredning och detaljer i härliga färger kan ett rum kännas färgglatt trots att basen är vit eller grå.

Här bjuder vi på 4 olika färger att färgsätta ditt hem med!

Blått

Blåa kulörer bidrar till kreativitet och ger rummet ett personligt och sofistikerat uttryck. Vi associerar blått med himmel och hav och ofta hjälper färgen oss att slappna av och finna ro.

Blå Duette
Gardiner: Blå (kök), Duette Elan Duotone 25-2334 | Blå, Duette Unix Duotone 25-2334 | Grå, Duette Unix Duotone 25-0633

Rosa

Att rosa skulle vara omodernt och endast för flickrum är sen gammalt. Rosa är en mycket tacksam färg att inreda med då den finns i flera olika nyanser och går till mycket annat. Den passar lika bra på väggar som textilier och skapar genast lugn och harmoni i ett rum.

Rosa Duette & Plisse
Gardiner: Rosa, Duette Elan Duotone 25-5510 | Beige, Plissé Seto 20-7750 | Vit/grå, Plissé Crush Pearl FR 20-5174

Gult

Gult piggar upp vilket rum som helst och är en av de starkaste lysande trenderna just nu. Det är inte den lättaste färgen att inreda med, men vi lovar att det går bara man vågar. Det finns flera olika sätt att föra in gult på i ditt hem – detaljer, krukor, möbler, textilier – och gör du det rätt får du ett härligt och fräscht hem du aldrig vill lämna.

Gul Duette
Gardin: Duette Unix Duotone 25-4010

Grönt

Grönt är skönt och denna ljuvliga färg finns i många härliga nyanser och toner. Från grågrönt och mossgrönt för en dämpad och trygg inredning till limegröna detaljer för den mer vågade. Precis som blått skapar gröna toner harmoni och lugn i hemmet. Forskning har dessutom visat att grönt är en läkande färg som hjälper oss att stressa ner vilket vi alla kan behöva i vår vardag.

Grön Duette
Gardin: Limegrön, Duette Batiste Duotone 32-3290