Skip to main content

Fem fördelar med Duettegardiner

1. Energismart och energisnål

Med gardinens unika celler isoleras värmen i gardinen på ett effektivt och smart sätt som inga andra gardiner gör. Detta betyder att gardinen stänger ute den varma sommarvärmen samtidigt som den håller värmen inne på vintern. Både energismart och energisnålt eftersom du sänker energikostnaderna.

Celler i Beige Duttegardin.
2. Ljudabsorberande

En Duettegardin är också ljudabsorberande. De unika cellerna absorberar ljud vilket gör gardinen till ett perfekt komplement i en miljö med mycket betong, glas eller metall där skrammel förekommer.

3. Optimal för mörkläggning

Tack vare gardinens dolda snörhål och linor släpper Duetten igenom minimalt med ljus vilket gör den optimal för mörkläggning i ett sovrum. Dessutom är den ljudabsorberande, som vi nämnt ovan, vilket är säkraste kortet för en ostörd sömn.

Mörkläggande Duettegardiner.
Gardiner: Grå, Duette Unix Blackout 25-0633 | Brun, Duette Unix Blackout FR 25-1238
4. Snygg design

Duettegardinen är en ren fönsterdekoration med sin stilrena och vackra design. Den passar lika bra i den klassiska inredningsstilen som den moderna och lika bra i köket som i badrummet.

Blå och gråa Duettegardiner i vardagsrum.
Gardiner: Grå, Duette Unix Duotone 25-0633 | Blå, Duette Unix Duotone 25-2334
5. Många användningsområden

En Duettegardin kan användas till allt från solskydd till insynsskydd till mörkläggning tack vare den mängd vävar och modeller som finns och deras olika egenskaper. Lär mer om våra olika modeller här.

Duettegardiner i badrum