Skip to main content

Färgsätt din vardag

Blått

Blåa kulörer bidrar till kreativitet och ger rummet ett personligt och sofistikerat uttryck. Vi associerar blått med himmel och hav och ofta hjälper färgen oss att slappna av och finna ro.

Blå Duette
Gardiner: Blå (kök), Duette Elan Duotone 25-2334 | Blå, Duette Unix Duotone 25-2334 | Grå, Duette Unix Duotone 25-0633

Rosa

Att rosa skulle vara omodernt och endast för flickrum är sen gammalt. Rosa är en mycket tacksam färg att inreda med då den finns i flera olika nyanser och går till mycket annat. Den passar lika bra på väggar som textilier och skapar genast lugn och harmoni i ett rum.

Rosa Duette & Plisse
Gardiner: Rosa, Duette Elan Duotone 25-5510 | Beige, Plissé Seto 20-7750 | Vit/grå, Plissé Crush Pearl FR 20-5174

Gult

Gult piggar upp vilket rum som helst och är en av de starkaste lysande trenderna just nu. Det är inte den lättaste färgen att inreda med, men vi lovar att det går bara man vågar. Det finns flera olika sätt att föra in gult på i ditt hem – detaljer, krukor, möbler, textilier – och gör du det rätt får du ett härligt och fräscht hem du aldrig vill lämna.

Gul Duette
Gardin: Duette Unix Duotone 25-4010

Grönt

Grönt är skönt och denna ljuvliga färg finns i många härliga nyanser och toner. Från grågrönt och mossgrönt för en dämpad och trygg inredning till limegröna detaljer för den mer vågade. Precis som blått skapar gröna toner harmoni och lugn i hemmet. Forskning har dessutom visat att grönt är en läkande färg som hjälper oss att stressa ner vilket vi alla kan behöva i vår vardag.

Grön Duette
Gardin: Limegrön, Duette Batiste Duotone 32-3290