Skip to main content

Smarta hem är framtiden

Fördelar med ett motoriserat solskydd

Det finns många fördelar med att motorisera ett solskydd. Inte bara skapar det komfort och bekvämlighet i en annars ganska stressig vardag. Dessutom blir solskyddet helt barnsäkert tack vara att alla lösa linor försvinner. Väljer du att styra dina solskydd via din smartphone kan du styra dem vart du än befinner dig så länge du har en internetuppkoppling. Ett bra sätt att skrämma bort inbrottstjuvar på genom att simulera din närvaro!

Rullgardiner
Bild: Somfy

Automatisera dina solskydd

Väljer du att automatisera ditt solskydd öppnas en helt ny värld. Njut av semestern i lugn och ro i vetskap om att dina solskydd skyddar ditt hus. Låt en solsensor styra dina markiser och gardiner när du inte är hemma så att bostaden har en behaglig temperatur när du väl kommer hem. På så vis sparar du både energi och pengar på att inte behöva kyla ner ditt hem efter att solen värmt upp det. Samtidigt som dina möbler och inredning skyddas från att bli solblekta. Är det oväder på ingång och du inte är hemma och kan köra in markisen? Inga problem! Slipp skadade och sönderblåsta markiser med en vindsensor på huset som automatiskt kör in dina markiser när det blåser för mycket. Ett enkelt sätt att öka livslängden på dina markiser!

Smarta Hem

Med dagens teknologi är ett smart hem nästan ett måste. Du får en lugnare och bekvämare vardag, mer tid till annat och upplever en ny trygghet. Med Somfy Tahoma® kan du på ett enkelt sätt koppla upp ditt hem till en liten box som styr allt åt dig. Belysning, solskydd, larm, temperatur, garageport med mera allt ett knapptyck bort i appen TaHoma by Somfy.

Skapa egna scenarior i appen och styr flera enheter samtidigt. ”Vakna upp”-scenariot öppnar rullgardiner, tänder belysningen och ställer in temperaturen på 20 °C, allt med ett enda klick. Scenariot ”filmtajm” dämpar belysningen, ser till så att rullgardinerna går ner och en mysig stämning infinner sig.” Allt detta kan du göra via din smartphone, padda eller laptop vart du än befinner dig i världen.

Läs mer om TaHoma® från Somfy här.

Smarta Hem