Skip to main content

Skapa en unik look hemma med träpersienner

Ökad integritet
Med träpersienner har du ökat insynsskydd tack vare att persiennlamellerna är helt solida och i stängt läge helt täckande utan ljusspringor.

Väldigt hållbara
Träpersienner är gjorda av noga utvalt råmaterial och är hållbara ur en miljösynpunkt. Tack vare träets höga kvalité är också träpersienner väldigt tåliga och klarar många års användning utan att bli skadade eller förstörda.

Träpersienner i Mahogny
Ett mörkare träslag på persiennerna för att binda ihop med resterande detaljer i rummet.

Lätta att underhålla
Träpersienner är väldigt enkla att sköta om. Tack vare träets hårda yta som står emot smuts är allt som krävs en damning bort emellanåt för att hålla dem i bra skick.

Naturlig skönhet
Träpersiennens kanske främsta egenskap och fördel är dess tidlösa design och naturliga skönhet. Med sin stilrena och oförädlade form blir de en naturlig inredningsdetalj i vilket hem som helst.

Träpersienner i ljust trä
För en mjuk och harmonisk look välj persienner i ljusare träslag.
Att blanda flera olika träslag är aldrig fel. Titta bara så fint dessa persienner i mörkt, mörkt trä gifter sig med hyllorna i naturligt trä.

Som du ser kan du enkelt skapa unika looks i ditt hem med hjälp av träpersienner. Lite roligare och mycket snyggare än vanliga aluminiumpersienner tycker vi!