Skip to main content

Rätt gardiner till ditt vardagsrum


Här matchar man ljust grå med creme i ganska lika toner för en mjuk och härlig färgsättning. Det hela bryts av med svarta möbler som skapar en skön kontrast.

Mörkgrå Duettegardin

Även den mörkare grå paletten går utmärkt att matcha med färger som creme och beige. Fortfarande behålls lugnet men en lite mer hård och dramatisk känsla skapas.

StyRa® Duettegardin, Elan Duotone 25-7131

StyRa® Rullgardin, Carina 4934
Gråblå Duettegardin
StyRa® Duettegardin, Batiste Duotone 25-0633

Att blått och grått går hand i hand är sen gammalt. Det är en färgmatchning som andas elegans och klass. Samtidigt som det känns enkelt och skapar en känsla av lugn och ro.

Rullgardin i sovrum
StyRa® Rullgardin, Forte FR 1242

Beroende på vilka nyanser av grått och grönt du väljer kan olika scenarier skapas. Den ljusa gråa och mossgröna kombinationen sprider ett lugn över ett rum som får själen att slappna av. Precis som i sovrummet här ovan. Väljer man däremot att matcha starka gröna färger med mörka grå kan istället drama och kontrast skapas.

Ljusgrå Plisségardin

Grått, vitt och svart vet vi alla går bra ihop. Det är elegant och snyggt och en enkel färgkombination som till och med den minst inredningskunniga klarar av. Det går sällan fel med dessa färger tillsammans. Vill du ha en färgklick kan du lätt slänga in vilken annan färg som helst eftersom grå, vit och svart är perfekta basfärger till andra färger.

StyRa® Plisségardin, Tigris Pearl 20-1455

Gråa Duettegardiner
StyRa® Duettegardin, Batiste Duotone 25-7131
Transparenta rullgardiner
StyRa® Rullgardin, Lima 8203

Gult och grått, årets färgkombination! En färgkombination som står för hoppfullhet och stabilitet. Ofta används den gråa kulören som bas och den gula som accentfärg. Men hur de än används skapar de tillsammans ett rum som utstrålar glädje och positiva vibbar. Håller ni inte med?