da32

Markiser

Markiser är ett effektivt solskydd som håller värme och solljus ute och skyddar din möbler och annan inredning från solens varma och blekande strålar. Markiser är också en snygg detalj på husets fasad. Vi har ett brettutbud och kunnig personal som hjälper dig att välja rätt lösning för ditt hus och dina behov.

Terassmarkis - T220

StyRa® Terrassmarkis T220 är StyRas minsta terrassmarkismodell. Den lämpar sig perfekt för den lilla altanen eller balkongen. Trots sin smäckra design är den driftsäker och mycket stabil. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalité vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet. Profilfärger finns i vitt, grått och svart som standard.

Läs mer

Terassmarkis - T400-Serien

StyRa® Terrassmarkis T400-serien består av en serie markiser som var och en har sina specifika egenskaper, för att bäst passa in i alla miljöer. Du kan välja bland 100-tals olika markistyger av absolut högsta kvalité. Alla Profiler är i kraftig strängpressad aluminium och finns som standard i färgerna vit, grå och svart. Markisarmarnas starka fjädrar garanterar maximal dukspänning i utfällt läge.

Läs mer

Terrassmarkis - T580

StyRa® Terrassmarkis T580 är en vidareutveckling av StyRas T400-serie. Markisen skyddas effektivt mot smuts, regn och snö av en täckande kassett och en kraftig frontprofil. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalité vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet. Profilfärger finns i vitt, grått och svart.

Läs mer

Terassmarkis - T720

StyRa® Terrassmarkis T720 är den perfekta markisen för din uteplats eller balkong. Den är alltid motordriven och kan styras via din smartphone, fjärrkontroll eller automatik. När markisen inte används skyddas den i sitt inre läge av en sluten kassett, snyggt och hållbart i längden. Du har möjlighet att välja till LED-belysning i armarna för att fortsätta en härlig kväll under markisen.

Läs mer

Terassmarkis - V280

Fjärrstyrd med skyddande helkassett

Motordriven terrassmarkis med flera tillvalsmöjligheter; styr med smartphone och addera skakskenor som gör att solskyddet åker in vid blåst. Välj till LED-belysning i markisarmarna. I inkört läge skyddas hela konstruktionen av en sluten kassett – snyggt och hållbart.

Läs mer

Terrassmarkis - RA10

RA10 är en riktigt kraftig terrassmarkis som är godkänd för både vind och regn. Med denna markis kan man täcka 5,10 m utfall och seriekoppla den upp till 15 meter. Markisen ger krogar och caféer en mer ombonad känsla på uteserveringen och en möjlighet till längre utesäsong. Bygglov behövs inte, eftersom markisen inte fästs i backen.

Läs mer

Tak & Altan Zipmarkis - RA62

En minimalistisk och smäcker takmarkis med zipfunktion, som kan monteras i lutande fönster eller upp och ner, på befintlig  benkonstruktion eller fönster. RA65 är också en zipmarkis som med sina ben gör att den fungerar direkt som altanmarkis och ett trevligt  väderskydd. Denna "altan"-zip bidrar till en trevlig miljö på villans uteplats. Tack vare dessa produkters fantastiska zipkonstruktion, får man en väldigt bra dukspänning. Passar för restauranger, hotell och privata hem.

Läs mer

Fristående markisenhet - RA30

En fristående markisenhet, perfekt för caféer och privata hushåll. Detta är ett manuellt solskydd som manövreras med lina och sidorna med vev. Spänn upp en screenduk över akrylduken för att ha en fast screenduk. Detta för att hålla borta löv och smuts borta och för att få en funktion även när akrykduken är infälld.

Läs mer

Takmarkis - RA70

RA70-serien är designad för att skydda mot sol och regn. Den är högt vindklassad tack vare sin unika konstruktion. RA70 serien tillverkas med  grundstativ i aluminium och kan sedan monteras antingen på en befintlig eller för ändamålet nybyggd egen struktur eller levereras komplett med  ramverk i aluminium eller trä. Alla produkterna i serien är anpassade för restauranger, hotell och privata hem.

Läs mer

Fristående markisenhet - RA90

RA90 är både regn- och vindklassad. Vår allra mest populära och flexibla restaurangmarkis. Den kan placeras en bit från hus och fasad, på två ben som förankras med två tyngder.. Mitt på torget. På innergården eller i en lummig park. Var vill du ha en fristående, väderskyddad serveringsyta? Hur långt från köket kan du servera mat? Utan krav på bygglov ökar möjligheten till en attraktiv placering av uteserveringen. Markisen står stadigt på två ben utan skruvar i marken. Benen förankras med  tyngder.

Läs mer

Terrassmarkis DUO

Det fristående solskyddet

StyRa® Terrassmarkis DUO har stora möjligheter. Det är en helt fristående konstruktion som kan ställas över sandlådan, altanen, restaurangen eller varför inte över din pool.

Läs mer

Pergola Zip PZ400-Serien

StyRa® Pergola Zip PZ400-serien är en minimalistisk, flexibel och stilren takkonstruktion över terrassen. Tack vare den smarta Zip-tekniken i tygets kanter är den inte bara ett perfekt solskydd, den håller även bra mot både vind och regn.

Läs mer

Pergolamarkis - RA40

RA40 är designad för att monteras på restauranger, pubar, hotell eller terrasser och ger skydd hela året. När markisen används tillsammans med gavlar, i form av screenmarkiser, blir den till ett vattenskyddat och uppvärmningsbart utomhusrum. Duken täcker hela stativets bredd och en fördel med detta är att man kan bygga flera fack med en enda sammanhängande duk. Det blir alltså inga synliga dukskarvar och ögat uppfattar detta som en hel, lugn och harmonisk yta. Markisen ger krogar och caféer en mer ombonad känsla på uteserveringen och en möjlighet till längre utesäsong.

Läs mer

Pergola V630

Stoppar värmen redan på utsidan

StyRa® Pergola V630 är ett rörligt solskydd som läggs på befintliga altantak. Det är perfekt för dig som vill ha en behaglig temperatur i uterummet, även riktigt varma sommardagar.

Läs mer

Fönstermarkis - F220

StyRa® Fönstermarkis F220 är en modern klassiker. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalité vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet. Markisens snygga täckande kassett gör att den smälter in bra ovanför ditt fönster. Samtidigt ger kassetten ett bra skydd för tyget mot både naturlig smuts och fågelavföringar. Profilfärger finns i vitt, grått och svart som standard.

Läs mer

Fönstermarkis - F320

StyRa® Fönstermarkis F320 är en modern klassiker. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalité vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet. Markisens snygga täckande kassett gör att den smälter in bra ovanför ditt fönster. Samtidigt ger kassetten ett bra skydd för tyget mot både naturlig smuts och fågelavföringar. Profilfärger finns i vitt, grått och svart som standard.

Läs mer

Fönstermarkis - F420

StyRa® Fönstermarkis F420 för fönsterbredder upp till 7 meter. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalité vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet. Markisens snygga täckande kassett gör att den smälter in bra ovanför ditt fönster. Samtidigt ger kassetten ett bra skydd för tyget mot både naturlig smuts och fågelavföringar. Profilfärger finns i vitt, grått och svart som standard.

Läs mer

Fönstermarkis - F450

StyRa® Fönstermarkis F450 är båda utrustad med vår starkaste fallarm och kraftig frontprofil. Detta garanterar bästa möjliga funktion även till breda fönsterpartier. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalité vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet. Profilfärger finns i vitt, grått och svart.

Läs mer

Fönstermarkis - F520

StyRa® Fönstermarkis F520 är båda utrustad med vår starkaste fallarm och kraftig frontprofil. Detta garanterar bästa möjliga funktion även till breda fönsterpartier. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalité vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet. Profilfärger finns i vitt, grått och svart.

Läs mer

Markisolette - MT74

En smart lösning för de höga fönstren där man önskar en fönstermarkis. Den här modellen är en blandning av vertikalmarkis och fönstermarkis. Syftet är att använda dessa på fönster som är höga. Produkten går först rakt ner, sen vid önskat läge faller den ut som en fönstermarkis.

Läs mer

Balkongmarkis - BC260

StyRa® Balkongmarkis B260 ger en skön skugga på din balkong. På köpet sänker du innetemperaturen med flera grader under sommaren. Markisen spänns enkelt upp mellan golv och tak, helt utan skruvhål i fasaden. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalité vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet.

Läs mer

Balkongmarkis - BC56

En mer avanceras markis för balkonger som inte har något tak att spänna upp benen i. Detta är en speciell ballkongmarkis där man inte har något tak att fästa benen som normalt sett används till en balkongmarkis. Istället så sitter den på vägg med glidarmar som gör att du kan ställa vinkeln på den själv. Välj till profiltak för att skydda duken när den är upprullad på rullen.

Läs mer

Vertikalmarkis - VS24

Den enklaste av markisgardiner med en öppen lösning. En markisridå som löper vertikalt på fasaden i två linor på vardera sida om duken. Denna modell är en öppen lösning som passar bäst där det finns något typ av skydd (så som undertak) för väven när den är upprullad.

Läs mer

Vertikalmarkis - VS34

En smäcker markisgardin där väven är skyddad i en kassett. En markisridå som löper vertikalt på fasaden i två linor på vardera sida om duken. När markisen är uppfälld skyddas väven av en kassett.

Läs mer

Vertikalmarkis - VS44

En kraftigare markisgardin. En markisridå som löper vertikalt på fasaden i två linor på vardera sida om duken. En lösning där väven, när den är upprullad, skyddas i en kassett.

Läs mer

Sidomarkis

StyRa® Sidomarkis är en utdragbar sidoavskärmning för att kunna skapa insynsskydd eller göra din uteplats mer ombonad.

Läs mer

Korgmarkis - CN20

Detta är en gammal produkt som fortfarande är väldigt funktionsduglig och snygg på väggarna. Används oftast som reklampelare för butiker, restauranger mm. men även hos privatpersoner där andra modeller inte passar in. Vi har en bred modellgrupp med olika typer och former.

Läs mer

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram