Fönstermarkiser

Fönstermarkis - DA22

Vår enklaste fönstermarkis som är en öppen lösning med sin öppna lösning utan kassett, dock utan avkall på kvalité. Pulverlackerade aluminiumkonsoler samt strängsprutad frontprofil i standard eller designutförande.

Läs mer

Fönstermarkis - DA32

Vår vanligaste fönstermarkis som täcker det vanligaste behoven vad gäller solskydd på vanliga fönster. Detta är vår storsäljare bland fönstermarkiser. Försedd med en modern design på kassett och front. DA 32 är en modern, kompakta och stilren markis som passar de flesta byggnader. DA32 har en elegant aluminiumkassett som skyddar markisduken mot regn och smuts.

Läs mer

Fönstermarkis - DA42

En lite större fönstermarkis i kassett som klarar större bredder än lillebror DA32. En kraftigare markis med kassett som är konstruerad för att passa de flesta byggnader, till exempel butiker, kontor, radhus, skolor och sjukhus.

Läs mer

Fönstermarkis - DA45

Som DA42 med kraftigare armar och front för mer utsatta lägen. En kraftigare kassettmarkis som i stort sett är likadan som DA42. Skillnaden är att denna har kraftigare frontprofil och armar för att användning i mer utsatta lägen.

Läs mer

Fönstermarkis - DA52

Vår kraftigaste fönstermarkis som byggs utan kassett men finns ett skyddstak som tillval. En fönstermarkis som är konstruerad för att passa de flesta byggnader, till exempel butiker, kontor, radhus, skolor och sjukhus.

Läs mer

Markisolette - MT74

En smart lösning för de höga fönstren där man önskar en fönstermarkis. Den här modellen är en blandning av vertikalmarkis och fönstermarkis. Syftet är att använda dessa på fönster som är höga. Produkten går först rakt ner, sen vid önskat läge faller den ut som en fönstermarkis.

Läs mer

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram