Markisolette - MT74

En smart lösning för de höga fönstren där man önskar en fönstermarkis. Den här modellen är en blandning av vertikalmarkis och fönstermarkis. Syftet är att använda dessa på fönster som är höga. Produkten går först rakt ner, sen vid önskat läge faller den ut som en fönstermarkis.

Utförande
Markisoletten fungerar så att de löper i 2 st aluminiumskenor i sidorna. När allt är uppkört skyddas väven av en heltäckande kassett. Skenorna skruvas upp med konsoler som håller hela konstruktionen uppe, det betyder att kassetten läggs ovanpå skenorna och har inge egna konsoler, endast en låsskruv.

Som standard tillverkas denna i silver men som många andra produkter kan den här lackas i valfri RAL eller NCS mot tillägg.

Manövrering
Motordrifter på alla solskydd är snart mer vanligt än manuella solskydd. Detta är en modell som ca: 99% av fallen körs med motor. Har man av någon anledning inte möjlighet till en motor finns en vevlösning. Glöm inte bort att alla våra motorer kan kopplas till allt ifrån enkla automatiker till stora KNX system.

Väv
Som standard så använder man vanlig markisväv i akryl till denna produkt, men det blir allt vanligare med en så kallad screenväv till denna produkt. Screenväv är en väv som du kan se ut igenom men de på utsidan kan inte lika lätt se in.

Dimensioner
Maxbredd: 3 meter
Maxhöjd: 3 meter

Denna kan seriekopplas men då max 2 enheter per motor.

Produktblad

pdfMarkisolette - MT74

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram