Korgmarkis - CN20

Detta är en gammal produkt som fortfarande är väldigt funktionsduglig och snygg på väggarna. Används oftast som reklampelare för butiker, restauranger mm. men även hos privatpersoner där andra modeller inte passar in. Vi har en bred modellgrupp med olika typer och former.

Modeller
Vi har 6 olika modelltyper som vi tillverkar idag. Allt tillverkas måttbeställt och har inga standardmått. Vi arbetar mycket med att mallbocka allt så att de ska passa runt era fönster precis enl. formen.

Manövrering
Som standard så reglerar man korgmarkisen med lina utifrån eller inifrån. Men som valmöjlighet monterar vi på en motor som kan köras via fjärrkontroll eller tryckknappar på väggen.

Notera att inte alla modeller går att reglera utan är fasta lösningar.

Montage
Dessa monteras med speciella konsoler direkt på vägg. Vi rekommenderar att en återförsäljare monterar dessa för bästa funktion.

Markisväv
Vi använder oss av markisväv med dagens bästa kvalitet. Väven heter spinnfärgad akrylväv. Den finns i väldigt många kulörer och mönster för att den ska passa just dina önskemål.

Tryck
Det är väldigt vanligt att man vill använda markisen för att skylta med sitt företag och det är inga problem för oss att sätta ett tryck på korgmarkisen. Vi kan göra enfärgade och 4-färgstryck på våra vävar.

Produktblad

pdfKorgmarkis - CN20

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram