Din leverantör av solskydd.
Östergötland - Linköping - Norrköping

Korgmarkis K200

StyRa® SKorgmarkis K200 är en klassiker bland markismodellerna. Tack vare möjligheten att mallbocka stativet passar den även snyggt till välvda fönster. De släta fälten på tyget lämpar sig bra att trycka budskap på. Exempelvis företagslogga, restaurangnamn mm.

 

Max storlek 6000 x 1600 mm (BxH)
Maxstorlekarna kan variera beroende på modell och utförande.

StyRas Favoritfördelar

  • Alltid måttanpassat, allt tillverkas efter beställning.
  • Över 100 markisvävar att välja mellan. Alla i absolut bästa kvalité.
  • Kan mallbockas för exakt passform.
  • Perfekt reklamplats för företag

A-Modeller

B-Modeller

C-Modeller

D & E-Modeller (Baldakiner)

F & G-Modeller (special)

Vävar

Vanligast är att vi använder vanlig markisväv (akrylväv) till alla korgmarkiser. Det går även att få dem med så kallad Screenväv om så önskas.

Manövrering

De flesta modellerna går att göra både rörliga och fasta.Vid rörliga korgmarkiser manövreras dessa med antingen motordrift där man kan styra det med fjärrkontroll, smartphone eller väggknappar. Alternativt går det att reglera korgmarkisen med manuellt lindrag via handkraft eller vev.

Dekorlist

Dekorlist är den list som sitter utanpå väven vid varje båge för att snyggt dölja stift och skarvar. Dekorlisten finns i 13 olika färger för att kunna matchas ihop med de olika vävarna som finns.

Montering

Korgmarkiser monteras vanligtvis direkt på vägg eller karm med medföljande konsoler. E-modeller monteras på befintlig konstruktion eller med specialanpassade fästen.

Tryck på korgmarkis

På volangen eller första fältet finns det en perfekt yta för att ha tryck på, så som butikslogga, telefonnummer, eller vad man önskar. Vi använder oss av printad transfer som formskärs efter loggan/texten samt även formskurna folier i olika standardfärger.

pdfProduktblad Styra Korgmarkis K200

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram