Terassmarkiser

 

Terassmarkis - FA20 Serien

Vår minsta och smäckraste terrassmarkis som är idealisk för mindre uteplatser och balkonger. Finns i vitt, silver eller svartlackat utförande. Maxmått 5 x 3 m. Med Dyneema®-band över knäleder får man en ren och snygg design på armarna. FA20-serien kommer i två utföranden utan kompromiss vad gäller kvalité och funktion.

Läs mer

Terassmarkis - FA40 Serien

Vår vanligaste terrassmarkis med 5 olika varianter. Finns i vitt, silver eller svartlackat utförande. Maxmått på 7 x 4 m beroende på variant. En robust terrassmarkis som finna i 5 olika utföranden vilket beskrivs längre ner på sidan.

Läs mer

Terrassmarkis - FA50

Detta är en markis som tack vare ett annorlunda utformat väggbeslag monteras närmare vägg än andra modeller. Den blir därför mindre i storlek, ser nättare ut och är lättare att montera.

Läs mer

Terassmarkis - V280

Fjärrstyrd med skyddande helkassett

Motordriven terrassmarkis med flera tillvalsmöjligheter; styr med smartphone och addera skakskenor som gör att solskyddet åker in vid blåst. Välj till LED-belysning i markisarmarna. I inkört läge skyddas hela konstruktionen av en sluten kassett – snyggt och hållbart.

Läs mer

Terrassmarkis - RA10

RA10 är en riktigt kraftig terrassmarkis som är godkänd för både vind och regn. Med denna markis kan man täcka 5,10 m utfall och seriekoppla den upp till 15 meter. Markisen ger krogar och caféer en mer ombonad känsla på uteserveringen och en möjlighet till längre utesäsong. Bygglov behövs inte, eftersom markisen inte fästs i backen.

Läs mer

Tak & Altan Zipmarkis - RA62

En minimalistisk och smäcker takmarkis med zipfunktion, som kan monteras i lutande fönster eller upp och ner, på befintlig  benkonstruktion eller fönster. RA65 är också en zipmarkis som med sina ben gör att den fungerar direkt som altanmarkis och ett trevligt  väderskydd. Denna "altan"-zip bidrar till en trevlig miljö på villans uteplats. Tack vare dessa produkters fantastiska zipkonstruktion, får man en väldigt bra dukspänning. Passar för restauranger, hotell och privata hem.

Läs mer

Fristående markisenhet - RA30

En fristående markisenhet, perfekt för caféer och privata hushåll. Detta är ett manuellt solskydd som manövreras med lina och sidorna med vev. Spänn upp en screenduk över akrylduken för att ha en fast screenduk. Detta för att hålla borta löv och smuts borta och för att få en funktion även när akrykduken är infälld.

Läs mer

Takmarkis - RA70

RA70-serien är designad för att skydda mot sol och regn. Den är högt vindklassad tack vare sin unika konstruktion. RA70 serien tillverkas med  grundstativ i aluminium och kan sedan monteras antingen på en befintlig eller för ändamålet nybyggd egen struktur eller levereras komplett med  ramverk i aluminium eller trä. Alla produkterna i serien är anpassade för restauranger, hotell och privata hem.

Läs mer

Fristående markisenhet - RA90

RA90 är både regn- och vindklassad. Vår allra mest populära och flexibla restaurangmarkis. Den kan placeras en bit från hus och fasad, på två ben som förankras med två tyngder.. Mitt på torget. På innergården eller i en lummig park. Var vill du ha en fristående, väderskyddad serveringsyta? Hur långt från köket kan du servera mat? Utan krav på bygglov ökar möjligheten till en attraktiv placering av uteserveringen. Markisen står stadigt på två ben utan skruvar i marken. Benen förankras med  tyngder.

Läs mer

Terrassmarkis DUO

Det fristående solskyddet

StyRa® Terrassmarkis DUO har stora möjligheter. Det är en helt fristående konstruktion som kan ställas över sandlådan, altanen, restaurangen eller varför inte över din pool.

Läs mer

Pergolamarkis - RA40

RA40 är designad för att monteras på restauranger, pubar, hotell eller terrasser och ger skydd hela året. När markisen används tillsammans med gavlar, i form av screenmarkiser, blir den till ett vattenskyddat och uppvärmningsbart utomhusrum. Duken täcker hela stativets bredd och en fördel med detta är att man kan bygga flera fack med en enda sammanhängande duk. Det blir alltså inga synliga dukskarvar och ögat uppfattar detta som en hel, lugn och harmonisk yta. Markisen ger krogar och caféer en mer ombonad känsla på uteserveringen och en möjlighet till längre utesäsong.

Läs mer

Pergola V630

Stoppar värmen redan på utsidan

StyRa® Pergola V630 är ett rörligt solskydd som läggs på befintliga altantak. Det är perfekt för dig som vill ha en behaglig temperatur i uterummet, även riktigt varma sommardagar.

Läs mer

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram