Terassmarkiser

 

Terassmarkis - T220

StyRa® Terrassmarkis T220 är StyRas minsta terrassmarkismodell. Den lämpar sig perfekt för den lilla altanen eller balkongen. Trots sin smäckra design är den driftsäker och mycket stabil. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalité vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet. Profilfärger finns i vitt, grått och svart som standard.

Läs mer

Terassmarkis - T400-Serien

StyRa® Terrassmarkis T400-serien består av en serie markiser som var och en har sina specifika egenskaper, för att bäst passa in i alla miljöer. Du kan välja bland 100-tals olika markistyger av absolut högsta kvalité. Alla Profiler är i kraftig strängpressad aluminium och finns som standard i färgerna vit, grå och svart. Markisarmarnas starka fjädrar garanterar maximal dukspänning i utfällt läge.

Läs mer

Terrassmarkis - T580

StyRa® Terrassmarkis T580 är en vidareutveckling av StyRas T400-serie. Markisen skyddas effektivt mot smuts, regn och snö av en täckande kassett och en kraftig frontprofil. Markistygerna är alltid av absolut högsta kvalité vad gäller vädertålighet, draghållfasthet och färgbeständighet. Profilfärger finns i vitt, grått och svart.

Läs mer

Terassmarkis - T720

StyRa® Terrassmarkis T720 är den perfekta markisen för din uteplats eller balkong. Den är alltid motordriven och kan styras via din smartphone, fjärrkontroll eller automatik. När markisen inte används skyddas den i sitt inre läge av en sluten kassett, snyggt och hållbart i längden. Du har möjlighet att välja till LED-belysning i armarna för att fortsätta en härlig kväll under markisen.

Läs mer

Terassmarkis - V280

Fjärrstyrd med skyddande helkassett

Motordriven terrassmarkis med flera tillvalsmöjligheter; styr med smartphone och addera skakskenor som gör att solskyddet åker in vid blåst. Välj till LED-belysning i markisarmarna. I inkört läge skyddas hela konstruktionen av en sluten kassett – snyggt och hållbart.

Läs mer

Terrassmarkis - RA10

RA10 är en riktigt kraftig terrassmarkis som är godkänd för både vind och regn. Med denna markis kan man täcka 5,10 m utfall och seriekoppla den upp till 15 meter. Markisen ger krogar och caféer en mer ombonad känsla på uteserveringen och en möjlighet till längre utesäsong. Bygglov behövs inte, eftersom markisen inte fästs i backen.

Läs mer

Tak & Altan Zipmarkis - RA62

En minimalistisk och smäcker takmarkis med zipfunktion, som kan monteras i lutande fönster eller upp och ner, på befintlig  benkonstruktion eller fönster. RA65 är också en zipmarkis som med sina ben gör att den fungerar direkt som altanmarkis och ett trevligt  väderskydd. Denna "altan"-zip bidrar till en trevlig miljö på villans uteplats. Tack vare dessa produkters fantastiska zipkonstruktion, får man en väldigt bra dukspänning. Passar för restauranger, hotell och privata hem.

Läs mer

Fristående markisenhet - RA30

En fristående markisenhet, perfekt för caféer och privata hushåll. Detta är ett manuellt solskydd som manövreras med lina och sidorna med vev. Spänn upp en screenduk över akrylduken för att ha en fast screenduk. Detta för att hålla borta löv och smuts borta och för att få en funktion även när akrykduken är infälld.

Läs mer

Takmarkis - RA70

RA70-serien är designad för att skydda mot sol och regn. Den är högt vindklassad tack vare sin unika konstruktion. RA70 serien tillverkas med  grundstativ i aluminium och kan sedan monteras antingen på en befintlig eller för ändamålet nybyggd egen struktur eller levereras komplett med  ramverk i aluminium eller trä. Alla produkterna i serien är anpassade för restauranger, hotell och privata hem.

Läs mer

Fristående markisenhet - RA90

RA90 är både regn- och vindklassad. Vår allra mest populära och flexibla restaurangmarkis. Den kan placeras en bit från hus och fasad, på två ben som förankras med två tyngder.. Mitt på torget. På innergården eller i en lummig park. Var vill du ha en fristående, väderskyddad serveringsyta? Hur långt från köket kan du servera mat? Utan krav på bygglov ökar möjligheten till en attraktiv placering av uteserveringen. Markisen står stadigt på två ben utan skruvar i marken. Benen förankras med  tyngder.

Läs mer

Terrassmarkis DUO

Det fristående solskyddet

StyRa® Terrassmarkis DUO har stora möjligheter. Det är en helt fristående konstruktion som kan ställas över sandlådan, altanen, restaurangen eller varför inte över din pool.

Läs mer

Pergola Zip PZ400-Serien

StyRa® Pergola Zip PZ400-serien är en minimalistisk, flexibel och stilren takkonstruktion över terrassen. Tack vare den smarta Zip-tekniken i tygets kanter är den inte bara ett perfekt solskydd, den håller även bra mot både vind och regn.

Läs mer

Pergolamarkis - RA40

RA40 är designad för att monteras på restauranger, pubar, hotell eller terrasser och ger skydd hela året. När markisen används tillsammans med gavlar, i form av screenmarkiser, blir den till ett vattenskyddat och uppvärmningsbart utomhusrum. Duken täcker hela stativets bredd och en fördel med detta är att man kan bygga flera fack med en enda sammanhängande duk. Det blir alltså inga synliga dukskarvar och ögat uppfattar detta som en hel, lugn och harmonisk yta. Markisen ger krogar och caféer en mer ombonad känsla på uteserveringen och en möjlighet till längre utesäsong.

Läs mer

Pergola V630

Stoppar värmen redan på utsidan

StyRa® Pergola V630 är ett rörligt solskydd som läggs på befintliga altantak. Det är perfekt för dig som vill ha en behaglig temperatur i uterummet, även riktigt varma sommardagar.

Läs mer

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram