Terassmarkis - FA20 Serien

Vår minsta och smäckraste terrassmarkis som är idealisk för mindre uteplatser och balkonger. Finns i vitt, silver eller svartlackat utförande. Maxmått 5 x 3 m. Med Dyneema®-band över knäleder får man en ren och snygg design på armarna. FA20-serien kommer i två utföranden utan kompromiss vad gäller kvalité och funktion.

FA22 Classic

FA 22 är en öppen markis i kompaktutförande. Detta är instegsmarkisen i vår nya 20 serie. FA22 är utrustad med traditionella gavlar och ger mycket markis för pengarna.

FA24 Design

FA24 är en öppen, kompakt markis i designutförande. Markisen är utrustad med specialdesignade gavlar som knyter ihop den fyrkantiga formen på bärröret med det runda valsröret på ett sätt som ger den ett modernt uttryck.

Manövrering
Markisen manövreras med utvändig vev som standard. Som tillval finns motor vilket blir allt vanligare, där radiostyrda motorer dominerar marknaden idag. Med motor ifrån början sätter bara fantasin gränsen för hur du väljer att reglera din markis. Sol & Vind, Frost, Regn, Mörker. Möjligheterna är många.

Montage
Monteras direkt på vägg eller under takfot.

Stativfärg
FA22 finns i silver, vitt eller svart (struktur) som standard utan prisskillnad. Mot tillägg kan valfri RAL eller NCS kulör fås

Tillval
Som tillval finns profiltak i strängsprutad aluminium som skyddar markisduken mot väder och vind.

Dimensioner
Bredd upp till 5,0 meter per enhet.
Armutfall från 1,0 till 2,5 meter.
Seriekoppling upp till 15 meter med motor.

Vindklass
Klass 2 (Ca: 10 m/s)

Produktblad

pdfTerassmarkis - FA20 Serien

 

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram