Pergolamarkis - RA40

RA40 är designad för att monteras på restauranger, pubar, hotell eller terrasser och ger skydd hela året. När markisen används tillsammans med gavlar, i form av screenmarkiser, blir den till ett vattenskyddat och uppvärmningsbart utomhusrum. Duken täcker hela stativets bredd och en fördel med detta är att man kan bygga flera fack med en enda sammanhängande duk. Det blir alltså inga synliga dukskarvar och ögat uppfattar detta som en hel, lugn och harmonisk yta. Markisen ger krogar och caféer en mer ombonad känsla på uteserveringen och en möjlighet till längre utesäsong.

Funktion
Markisen är förutom ett solskydd även användbar i regn genom sin robusta konstruktion, taklutning och allvädersduk. Duken löper hela vägen ner mot marken vilket bidrar till den ombonade miljön. God dukspänning uppnås genom starka fjädrar och kevlarförstärkta band som också ger en tyst och mjuk gång. RA40 levereras alltid med motor och med skyddstak för inrullad duk. Den kan byggas i upp till 15 m bredd, med tre fack och en väv.

Väv
Allvädersduk Dickson Orchestra Max.

Markisstativ
Markisstativet med detaljer finns som standard i pulverlack i vit RAL 9010, silver RAL 9006, brun RAL 8017. Med något längre leveranstid och mot pristillägg kan man få stativet i vilken RALfärg som helst.

Produktblad

pdfPergolamarkis - RA40

 

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram