Tak & Altan Zipmarkis - RA62

En minimalistisk och smäcker takmarkis med zipfunktion, som kan monteras i lutande fönster eller upp och ner, på befintlig  benkonstruktion eller fönster. RA65 är också en zipmarkis som med sina ben gör att den fungerar direkt som altanmarkis och ett trevligt  väderskydd. Denna "altan"-zip bidrar till en trevlig miljö på villans uteplats. Tack vare dessa produkters fantastiska zipkonstruktion, får man en väldigt bra dukspänning. Passar för restauranger, hotell och privata hem.

RA62

RA62 är en liten smäcker takmarkis för uterum och glastak. Den kan även monterat på lutande fönster eller upp och ner. Markisen är förspänd med zipfunktion, väven löper i sidostyrningskenor, därför blir dukspänningen en av de bästa på marknaden.
Kassetten är 130 x 130 mm.
Markisen manövreras med motor med knappsats eller fjärrkontroll.

RA65

”Altan” Zip för restauranger & privata hushåll. Kassetten fästs i vägg och benen i marken. Markisen är förspänd med zipfunktion, väven löper i sidostyrningskenor, därför blir dukspänningen en av de bästa på marknaden.
Kassetten som är 130 x 130 mm
Markisen manövreras med motor med knappsats eller fjärrkontroll.

Väv
Soltis 92, Soltis 96 eller Akrylduk är standard.

Markisstativ
Markisstativet med detaljer finns som standard i pulverlack i vit RAL 9010 och silver RAL 9006, Med något längre leveranstid och mot pristillägg kan man få stativet i vilken RAL-färg som helst.

Produktblad

pdfTak & Altan Zipmarkis RA62-65

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram