Takmarkis - RA70

RA70-serien är designad för att skydda mot sol och regn. Den är högt vindklassad tack vare sin unika konstruktion. RA70 serien tillverkas med  grundstativ i aluminium och kan sedan monteras antingen på en befintlig eller för ändamålet nybyggd egen struktur eller levereras komplett med  ramverk i aluminium eller trä. Alla produkterna i serien är anpassade för restauranger, hotell och privata hem.

Manövrering
Frontprofilen och de horisontella listprofilerna är fästa i vagnar som löper i sidostyrningsskenor. Duken sträcks ut genom att frontprofilen drivs framåt av motorn genom ett kuggremssystem inuti sidostyrningsprofilerna och listprofilerna följer med duken och ger ytterligare stadga åt taket. I utkört läge är duken alltså helt utsträckt och i inkört läge formas duken till regelbundna fickor mellan listprofilerna, dukpaketet skyddas i detta läge av ett
skyddstak. Byggsätt och installation

RA72

Består av själva duktaksystemet och dess skyddstak. Detta är den produkt man väljer om man ska installera på en redan befintlig eller egendesignad ram.

RA75 & RA76

Är två olika designvarianter som består av en RA72 kompletterad med ett robust och elegant ramverk i aluminium som kan monteras direkt på en fasad eller kompletteras med även ett bakre benpar och på så vis bli helt fristående. RA75 har benprofiler som är 120x80mm och RA76 kraftigare ben, 160x80mm. Dessa båda utföranden kan med fördel även förses med screens på sidorna som då skapar ett helt väderskyddat uterum.

RA78

I utkört läge är duken helt sträckt, i inkört läge formar duken fickor. Dukspänningen skapas genom ett kuggremssystem. Manövrering sker med motor. Fungerar både som solskydd och regnskydd. Har en 45gradig övergång mellan takbalk och ben, för att få en ren och snygg design. Kan kompletteras med bakre benpar för att skapa en fristående enhet.

Väv
PVC blackout, vit.
Sunworker Dickson Crystal mot pristillägg

Markisstativ
Markisstativet med detaljer finns som standard i pulverlack i vit RAL 9010, silver RAL 9006, brun RAL 8017 och antracitgrå. Med något längre leveranstid och mot pristillägg kan man få stativet i vilken RALfärg som helst.

Produktblad

pdfTakmarkis - RA70

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram