Terassmarkis - V280

Fjärrstyrd med skyddande helkassett

Motordriven terrassmarkis med flera tillvalsmöjligheter; styr med smartphone och addera skakskenor som gör att solskyddet åker in vid blåst. Välj till LED-belysning i markisarmarna. I inkört läge skyddas hela konstruktionen av en sluten kassett – snyggt och hållbart.

Terrassmarkis V280 levereras alltid med motor. Motorn kan styras med din Smartphone, fjärrkontroll eller tryckknapp, beroende på motorval. Den kan kompletteras med skaksensor, som gör att solskyddet åker in automatisk om det blåser för mycket, den kan också kompletteras med timer, solvakt, & tempgivare.

Välj till LED-belysning i markisarmarna för att få en mysig stämning även senare in på kvällen.

Solskyddet tillverkas alltid efter dina unika mått och önskemål.

StyRas Favoritfördelar

  • Snygg design
  • Väven och markisarmarna skyddas av en helkassett
  • Kan styras via Smartphone (extra tillbehör krävs)

Storlekar

Maxbredd: 6000 mm
Maxutfall: 3000 mm

Profilfärger

Markisens pulverlackade profiler finns i 2 färger, vit (blank) och antrasit (struktur)

Vävar

StyRas markiser levereras alltid med akrylväv av absolut högsta kvalitet. Vävarna kommer från världsledande leverantörer i Europa. Det finns ett stort urval av färger och mönster med högsta tänkbara UV-skydd för varaktigt utseende och hållbarhet.

Montage

StyRa® Terrassmarkis V280 monteras i vägg eller upp i tak/takstolar med medföljande beslag. Fästplattan sitter alltid i ändarna på markisen, men vid behov finns viktfördelningsplattor om det inte finns fästyta direkt där markisen ska sitta.

Tillval

Vid 3 meters utfall finns det LED-belysning som tillval. Den sitter då integrerad i armen och kan styras med samma fjärrkontroll som du styr markisen med.

Välj till diverse automatikprodukter för att få så bra komfort som möjligt. Skaksensor sköter så att markisen går in automatiskt vid för mycket vind. Solautomatik gör att markisen går ut och in beroende på om solen är framme eller inte.

pdfMontageanvisning V280

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram