vs62

Screenmarkiser

Screenmarkiser är ett av de absolut mest effektiva sätten att hålla ned temperaturen inomhus. Vävens textur gör den också genomsiktlig jämfört med vanlig markisväv, vilket gör att du kan se ut när markisen är nedfälld samtidigt som insynen utifrån minskar.

Screengardin - VS62

Det här är en väldigt smart lösning för att bibehålla utsikter samtidigt som man får ett väldigt effektivt solskydd. Detta är den mindre varianten som lämpar sig bättre till mindre fönsterpartier.

Läs mer

Screengardin - VS72

En kraftigare screengardin som anpassar sig både till privat bruk och för större projekt. Detta är en större modell av screengardin som är ett utmärkt solskydd om du till exempel jobbar bakom datorn och vill kunna se vad som händer runt omkring dig och ändå slippa strålar som bländar skärmen.

Läs mer

Zip Screen - ZS82

En screen med zip-funktion som tål vindar upp emot 24 m/s samtidigt som den täcker stora ytor. Zip Screen är en produkt som är i stort sett okänslig för vind, då väven styrs och hålls fast i sidoskenorna via en zip-lock lösning (blixtlås).

Läs mer

Zip Screen Z599

Stormsäkert med genomsikt

StyRa® Zip Screen Z599 är ett helt vindsäkert system som fungerar som en form av dynamisk vägg. Du kan använda den nästan oavsett väderförhållanden och tack vare vävens tekniska egenskaper behåller du dessutom din utsikt.

Läs mer

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram