Din leverantör av solskydd.
Östergötland - Linköping - Norrköping

Screengardin - VS72

En kraftigare screengardin som anpassar sig både till privat bruk och för större projekt. Detta är en större modell av screengardin som är ett utmärkt solskydd om du till exempel jobbar bakom datorn och vill kunna se vad som händer runt omkring dig och ändå slippa strålar som bländar skärmen.

Utförande
Denna screen har en kraftig bottenprofil med extra vikter som styrs av fjäderbelastade bussningar i sidogejdrar för säker och stabil funktion. Heltäckande kassett som sitter på sidogejdrarna som i sin tur sitter skruvade rakt in i vägg/karm/foder via konsoler men angivet djup. Som många andra produkter kan den här lackas i valfri RAL eller NCS mot tillägg.

Manövrering
Motordrifter på alla solskydd är snart mer vanligt än manuella solskydd. Detta är en modell som ca: 99% av fallen körs med motor. Har man av någon anledning inte möjlighet till en motor finns en vevlösning. Glöm inte bort att alla våra motorer kan kopplas till allt ifrån enkel automatik till stora system som t.ex. KNX.

Väv
Som standard används screenväv till dessa produkter, det är en vävtyp där man vid soliga dagar kan se ut genom väven men de utanför ser inte in. Väven finns i många kulörer och kvaliteter. Önskar man så kan vi självklart använda vanlig markisväv i akryl.

Dimensioner
Maxbredd: 3 meter
Maxhöjd: 3 meter

Denna kan seriekopplas men då max 3 enheter per motor.

Produktblad

pdfScreengardin - VS72

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram