Zip Screen - ZS82

En screen med zip-funktion som tål vindar upp emot 24 m/s samtidigt som den täcker stora ytor. Zip Screen är en produkt som är i stort sett okänslig för vind, då väven styrs och hålls fast i sidoskenorna via en zip-lock lösning (blixtlås).

Konstruktionen är väldigt enkel och driftsäker och lämpar sig där man vill kunna nyttja solskyddet oavsett om det blåser eller inte.

Utförande
Zip Screen har en möjlighet att stå emot vindar upp emot 24 m/s vilket gör att i det svenska klimatet kan de i princip vara nere konstant. När väven är upprullad så skyddas det av en kassett som är heltäckande. Den här produkten finns i silver och vitt lack som standard, men som många andra produkter kan den här lackas i valfri RAL eller NCS-kulör mot tillägg.

Manövrering
Kan endast manövreras med motor. Alla våra motorer kan kopplas till allt ifrån enkel automatik till stora system, t.ex. KNX.

Väv
Inte alla screenvävar är lämpade att sitta i en zip-screen pga höga krav på formstabilitet. Vi har dock de vävar som funkar bra för en bra och framtidssäker funktion.

Maxbredd: 4,1 meter
Maxhöjd: 3,5 meter ( vid 4,1 m bred blir maxhöjd 2,7 m)

Produktblad

pdfZip Screen - ZS82

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram