Din leverantör av solskydd.
Östergötland - Linköping - Norrköping

Screen S720

StyRa® Screen S720 är en vertikalmarkis som täcker stora glasytor. Tack vare möjligheten att seriekoppla flera enheter till en enhetlig kassett, passar den utmärkt för stora fönsterfasader. (vid mer vindutsatta lägen rekommenderar vi StyRa® Zip Screen Z599)

Max Storlek 3000 x 3000 mm (BxH)

StyRas Favoritfördelar

  • Alltid måttanpassat, allt tillverkas efter beställning
  • Seriekopplingsbar
  • Behåller utsikten tack vare screenväv
  • Kraftiga pulverlackerade aluminiumprofiler

Vävar

Som standard används så kallade screenvävar, väv med hål i. Men vanlig markisväv (akrylväv) kan också användas om så önskas.

Profilfärger

Stativet finns i vitt eller silverlackat men kan också lackas i valfri RAL eller NCS-kulör.

Seriekoppling

Denna produkt kan seriekopplas upp till 3 enheter som drivs på en motor. De kan seriekopplas med gemensam kassett och då en dubbelskena i mellan enheterna, eller med axel mellan enheterna.

Manövrering

Screen S720 gör sig bäst med motordrift där man styr produkten med en fjärrkontroll, smartphone eller via eget styrsystem (ex. KNX). De kan också manövreras med hjälp av automatik, t.ex. sol, vind, klocka mm. Produkten går även att reglera med en invändig eller utvändig vev.

Montering

Produkten monteras med 2 avståndshållare per skena. Dessa finns i olika längder för att exempelvis komma ut ur en djupare nisch. Hållarna finns i längderna 40, 80, 120 & 160 mm och är lackade i samma färg som stativet.


pdfProduktblad Styra Screen S720

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram