Din leverantör av solskydd.
Östergötland - Linköping - Norrköping

Kvartsvärmare - RIO/RIO Grande II

Kvartsvärmaren är en avancerad värmare för dig med höga krav. Rio/Rio Grande II är mycket effektiv och har ett varmt inbjudande ljus.  Kvartsvärmaren är enkel att montera och använda. Rio/Rio Grande II har låga driftskostnader och är både ljudlös och luktfri. Förläng utesäsongen genom att installera Rio/ Rio Grande II kvartsvärmare under din markis. Det smarta med en kvartsvärmare är att den värmer bara det som den träffar och inte den omgivande luften.

Rio/Rio Grande II är IP24 klassificerade förpermanent utvändig eller invändning användning. Den effektiva reflektorn är gjord av höggradigt behandlat aluminium.

Funktion
Kvartsvärmaren sänder ut kortvågig infraröd strålning som bara värmer personer och föremål i dess riktningsområde; inte den omgivande luften. Direkt efter inkopplingen har kvartsvärmaren full effekt vilket resulterar i en omedelbar värme, samt låg driftstid och låga driftskostnader.

Reglering
Rio/Rio Grande kan regleras med hjälp av våra styrningar. Med dessa kan uteffekterna regleras från 30-100%. Styrningarna säkerställer att både komforten och energiförbrukningen optimeras. Dessutom gör mjukstarten att lampans brinntid förlängs med upp till 30 %. Finns i 4kW & 6kW utförande. Fjärrkontroll finns som tillval.

Installation
Rio/Rio Grande II kan installeras horisontellt eller vertikalt på vägg eller i tak.

Fördelar
Att välja en kvartsvärmare istället för gasoleller infravärmare innebär en rad fördelar:
– Omedelbar värme
– Riktningsstyrd värme
– Kostnadseffektiv värme
– Enkel att använda och montera
– Ljudlös och luktfri
– Miljövänlig

Produktblad

pdfKvartsvärmare - RIO/RIO Grande II

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram