Din leverantör av solskydd.
Östergötland - Linköping - Norrköping

Solskydd och Markiser för utomhusbruk

Vi kan solskydd! Med vårt breda sortiment av markiser, solskydd, rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner och persienner för fönster, terrasser, trädgårdar och restauranger löser vi de flesta behov. Alla produkter anpassas till varje kund. Med ett mycket stort urval av textil och strukturer finns det något för alla smaker.

da32

Markiser

Markiser är ett effektivt solskydd som håller värme och solljus ute och skyddar din möbler och annan inredning från solens varma och blekande strålar. Markiser är också en snygg detalj på husets fasad. Vi har ett brettutbud och kunnig personal som hjälper dig att välja rätt lösning för ditt hus och dina behov.

Vi hjälper dig hitta rätt markis!

Vi har lång erfarenhet av markiser och sol-& vindskydd för utomhusmiljöer. Tveka inte att höra av dig till oss idag.

Kontakta oss, så hjälper vi dig!

vs62

Screenmarkiser

Screenmarkiser är ett av de absolut mest effektiva sätten att hålla ned temperaturen inomhus. Vävens textur gör den också genomsiktlig jämfört med vanlig markisväv, vilket gör att du kan se ut när markisen är nedfälld samtidigt som insynen utifrån minskar.

Vi hjälper dig hitta rätt screenmarkis!

Vi har lång erfarenhet av screenmarkiser och sol-& vindskydd för utomhusmiljöer. Tveka inte att höra av dig till oss idag.

Kontakta oss, så hjälper vi dig!

fasadpersienn

Fasadpersienner

Fasadpersienner är rostfria och klarar extrema väderförhållanden. Lamellerna går att ställa in i önskad vinkel inifrån och ger oavsetttidpunkt på dagen rätt ljus i rummet. Fasadpersienner skyddar mot oönskad insyn utifrån, men medger trots det nästan obehindrad sikt utåt.

Vi hjälper dig hitta rätt fasadpersienn!

Vi har lång erfarenhet av fasadpersienner och sol-& vindskydd för utomhusmiljöer. Tveka inte att höra av dig till oss idag.

Kontakta oss, så hjälper vi dig!

rio

Terrassvärmare & Infravärmare

Följ City-Kej på Facebook    Följ oss på Instagram