Skip to main content

Om City-Kej

City-Kej erbjuder det senaste i design med högsta kvalitet av invändiga och utvändiga solskydd så som persienner, markiser, rullgardiner, Duette & Plisségardiner etc. Vi säljer, monterar och servar för både privatpersoner och företag. City-Kej är ett tryggt val med kunskap och personlig service sedan 1952.

Solklart sedan 1952.

Året var 1952 när det lilla enmansföretaget, som var grunden för det som idag är City-Kej, såg dagens ljus för första gången. det har hänt en del sedan dess. Idag finns vi på två orter, Linköping och Norrköping, väl etablerade som regionens ledande aktör inom solksydd för både hem och företag. Och namnet City-Kej har för många blivit synonymt med kunskap, kvalitet och personlig service.

För även om inget uppdrag är för stort för oss idag, är vi fortfarande det där lilla, personliga företaget som vi alltid har varit. Med samma ambition; att hjälpa våra kunder till den bästa solskyddslösningen för varje ändamål.

Medlem i Svenska Solskyddsförbundet.

Det ska vara enkelt och tryggt att köpa solskydd. Vårt medlemskap i Svenska Solskyddsförbundet är en garanti för god kvalitet och stort yrkeskunnande.

9653 small skiss.Film Sida 01

 

Varmt välkommen till City-Kej!